2008. december 7., vasárnap

Láthatatlan kiállítás-Nem főzni
Kb 2 hete voltam itt.(Kép innen)

Ez a kiállítás azt hivatott érzékeltetni, hogyan tájékozódnak nem látó emberek.

Nagyon tetszett!!Már régen meg szerettem volna nézni,de mindig csak halogattam,egy szombat délután azonban elmentem.(előző nap bejelentkeztem internten- ajánlott).

Nézzétek meg!7 szobán(visszagondolva kb)vezetett át a kisérőnk- ha jól emlékszem Elemér.

A termekben teljesen,tökéletesen sötét van(engem először nagyon zavart,még be is csuktam a szememet, hiába nem láttam egyébként sem semmit),d e hamar hozzá lehet szokni.

Közben lehetett őt kérdezni bármiről,ami eszünkbe jutott.

Tudom,nem írtam róla sokat,mert mindenkinek magának kell "látnia".

1 megjegyzés:

gasztro.miner írta...

Elnézést, hogy itt zavarlak, de nem találtam más jellegű elérhetőségedet.
Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és a Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni bejegyzésedet, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info[kukac]miner[pont]hu ímél-címre.

Miner.hu